web analytics

Leonard en Noch lange nicht alles

Leonard De Zwitserse Leonard wordt het komende jaar maarliefst vijftig, al is daar heel erg weinig van te merken. In januari verschijnt dan ook zijn nieuwe album Noch lange nicht alles.

Leonard kan maarliefst terugkijken op een dertig jarige carrière met meer als twintig albums en ook zoveel hitlijstnoteringen. Hij is bij collega’s, de media en zij fans enorm gelieft. Op 24 januari verschijnt zijn nieuwe album Noch lange nicht alles. Afgelopen zomer verscheen er al een single van dit album, namelijk Die Liebe ist ein Wunder, en deze heeft ookal in verschillende hitlijsten gestaan. Ook het nummer Ein Mann von Welt staat op het album. Met dit nummer wilde Leonard Zwitserland vertegenwoordigen bij het eurovisie songfestival, maar hij haalde niet genoeg stemmen om in de voorronde te verschijnen.

Beluister Leonard met Ein Mann von Welt:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven