web analytics

Sigrid & Marina brengen kerstnummer uit

Sigrid & Marina De zussen Sigrid & Marina hebben het kerstnummer Boid is Weihnacht uitgebracht.

Het nummer werd voorgesteld in de uitzending Das Adventsfest der 100.000 Lichter, wat natuurlijk helemaal in het teken stond van de kersttijd. Het nummer is alleen als download verkrijgbaar. Het nummer is gecomponeerd door Christian Zierhofer en geschreven door Andreas Roland.

Het nummer gaat over de tijd voor kerstmis met tijd voor stilte en rust. Vandaag de dag verliest men vaak de ware reden van kerst uit het oog en draait het alleen nog maar om randzaken, daarom zou het goed zijn als mensen bij de traditionele oorsprong van kerst stil zouden staan.

Bekijk hier Sigrid & Marina met Boid is Weihnacht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven