web analytics

Das große Wunschkonzert van 22 december 2013

NDR

Op 22 december heeft Lutz Ackermann weer een nieuwe aflevering van Das große Wunschkonzert.

Het prachtige kasteel Hämelschenburg vormt het decor voor een romantische kersteditie van het Wunschkonzert. De meest geliefde schlagersterren zingen hun mooiste kerstnummers. Andrea Berg, Helene Fischer en Hansi Hinterseer zijn zeker van de partij, maar ook Gaby Albrecht met “Fröhliche weihnacht überall“, Matthias Reim met het nummer Letzte Weihnacht en Andy Borg met het nummer Weißer Winterwald.

Met enkele artiesten praat Lutz over de kerstboom of over de herinneringen aan de kindertijd en de gebruiken die bij kerst horen. Een hoogtepunt is het optreden van Semino Rossi die het prachtige Spaanse nummer Feliz Navidad zingt.

Uitzending: Zondag 22 december om 20:15 op NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven