web analytics

Andrea Berg haar Atlantis is meest verkocht in Oostenrijk

Andrea Berg
In de jaarhitlijst van Oostenrijk is het album Atlantis van Andrea Berg, het meest verkocht en staat op de eerste plek.

Dat is niet het enige album waarmee ze in deze jaarhitlijst staat, met haar vorige album Abenteuer staat ze op de zevende plek en haar Best Of-album (wat al meer dan 11 jaar in de Oostenrijkse hitlijsten staat) staat op plek 9. Het team van haar platenmaatschappij feliciteert de Koningin van de Schlagers dan ook hartelijk met het sensationele succes.

Andere artiesten van dezelfde platenmaatschappij die deze lijst hebben gehaald zijn Die Seer op plek 12 met Dahoam en op plek 99 met S’Beste. Reinhard Fendricht op plek 20 met het album Besser wird’s nicht. De Oostenrijker Hansi Hinterseer met Heut’ ist dein Tag op 61, Hannah met Weiber, es isch Zeit op 69. Het duo Fantasy met Endstation Sehnsucht op 73 en Nik P. met Bis ans Meer op 83.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven