web analytics

Die Helene Fischer-Show van 25 december 2013

ZDF Helene Fischer heeft opnieuw weer een succesvol jaar achter de rug en daarom mag ze op de eerste kerstdag alweer de derde editie van haar eigen show: Die Helene Fischer Show te presenteren.

De kijker mag zich op een show met extra klasse verhuegen, want Helene Fischer geeft altijd het beste van zichzelf en zeker bij haar beste hits, maar ze zal ook nummers zingen van haar actuele album Farbenspiel.

Op het podium wordt ze begeleid door muzikanten en danseres die ook op de internationale podia hebben gestaan. Maar er zijn ook nationale en internationale muzikale gasten uitgenodigt waar duetten mee worden gezongen wat nog nooit is gebeurd en voor iedereen emoties en kippenvel zal opleveren.

De gasten zijn: Peter Kraus, Beatrice Egli, Il Divo, Howard Carpendale, Max Raabe, Chelsea Fontenel, Sunruse Avenue, The Red Army Choir & Vincent Niclo, Otto, de musical Tarzan, de ensembles van Ice Age Live!, Momix Botanica en Gefährten. Ook Dwinging Poles, Alfons Schuhbeck, Kolja Kleeberg, Nelson Müller en Leona Lewis zijn te gast.

Uitzending: Woensdag 25 december om 20:15 op ZDF
Herhaling: Zondag 29 december om 11:25 op ZDF

1 gedachte over “Die Helene Fischer-Show van 25 december 2013”

  1. André Zlobinski

    Super show wat een vakvrouw. Bheelemaal te gek zeer grote klasse. Ze staat voor mij ver boven andere artiesten.
    Top.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven