web analytics

Tim Bendzko brengt single Unter die Haut uit

Tim Bendzko
Toen Tim Bendzko het nummer Unter die Haut presenteerde wist hij samen met Cassandra Steen meer dan 20.000 mensen kippevel te geven. Nu wordt dit nummer uitgebracht als single.

Ze zingen samen in het nummer over de verbondenheid van twee mensen. Het nummer heeft een hervonden luchtigheid met violen die klinken als een warme zomerwind op een beat die weer uitdaagt tot bewegen. Dan is er ook nog de melancholische klank die in de stem van hun allebei doorklinkt. Het nummer is ook een voorbode van het album Am seidenen Faden – Unter die Haut Version wat een heruitgave is van zijn tweede album met veel nieuwe nummers er bij wat op 6 december uit komt.

Bekijk hier Tim Bendzko met Cassandra Steen met Unter die Haut:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven