web analytics

Goud voor Fantasy

Fantasy
Het jaar 2013 kan niet meer stuk voor Fantasy kan niet meer stuk. Na een nominatie voor een ECHO kregen ze hun eerste gouden plaat voor hun Best Of-album. Nu hebben ze al de tweede gouden plaat binnen: Voor hun actuele album Endstation Sehnsucht.

Ze kregen de gouden plaat uit handen van Bernhard Brink tijdens de opname van het programma ‘Schlager des Jahres’ wat op 30 december wordt uitgezonden op de MDR. Het album Endstation Sehnsucht is dus meer als 100.000 keer over de toonbank gegaan en het bevind zich nu ook nog in de Top 100, iets wat het album al 22 weken volhoud. Daarnaast behaalde het album als hoogste positie de derde plaats, wat een record is voor Freddy en Martin van Fantasy. Ze geven als reactie het volgende:”Het is absolute waanzin. Na een lange tijd tussen geloof, vechten, twijfel en hoop krijgen we binnen een jaar tweemaal goud. Dat is onbeschrijvelijk. We voelen ons vrij en eindelijk doorgebroken.”

Tijd om er lang bij stil te staan heeft Fantasy niet, gisteren is hun eerste solo-tour begonnen door Duitsland en een optreden in Oostenrijk. Tot half januari vieren ze met de fans een grote Endstation Sehnsucht-Party.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven