web analytics

Die schönsten Weihnachtshits van 4 december 2013

ZDF
Ook dit jaar presenteert Carmen Nebel weer het benefietprogramma Die schönsten Weihnachtshits ten behoeve van de goede doelen Misereor en Brot für die Welt.

Deze zomer bezocht Carmen Nebel voor Brot für due Welt de kinderen uit Favelas, de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Daar wordt hun leven door drugshandel en geweld bepaald. Het project SERUA zorgt er voor dat deze kinderen een goede toekomst krijgen.

Ook ontvangt ze verschillende muzikale gasten zoals André Rieu, mister songfestival Johnny Logan, de Oostenrijkse Andreas Gabalier en Andy Borg. Voor het eerst gaan Kim Wilde en Rick Astley met elkaar in duet. Ook te gast zijn Ella Endlich, Pre Wener en de Brits-Ierse groep The Overtones. Ook staat Paul Carrack op het podium met de SWR Big Band en geeft het Trans-Siberian Orchestra een optreden weg.

Uitzending: Woensdag 4 december om 20:15 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven