web analytics

Er is ingebroken bij Heino

Heino
Het was flink schrikken voor Heino en zijn vrouw Hannelore, er is dit weekend ingebroken in hun appartement van 360 vierkante meter. Heino was tijdens de inbraak aan het optreden in Wuppertal en zijn vrouw Hannelore begeleide hem zoals altijd, dus de inbrekers hadden vrij spel. Het is de tweede inbraak in korte tijd, in 2011 werd er ook bij Heino ingebroken. Toen wisten de dieven binnen te komen door een nooddeur te forceren, toen waren kledingstukken, juwelen en geld gestolen.

De dieven kwamen binnen via het balkon en doorzochten de complete woning en richtte daarbij een enorme chaos aan. Ze keerde de laden om en doorzochten elke kast. Ook plunderde de dieven een kast waar Heino en Hannelore hun kostbaarheden bewaarde: sieraden zoals een rolex-horloge, cash geld en goudstaven, alles is weg en de schade loopt op tot meer als 100.000 euro. De politie kwam op zondagmiddag langs om de woning op sporen en vingerafdrukken te controleren. Een woordvoerder vertelde dat het onderzoek nog loopt, maar dat er nog geen spoor van de dader is. Wel zijn er hetzelfde weekend elf inbraken geweest in de omgeving van Bad Münsereifel en er wordt vanuit gegaan dat het om dezelfde daders gaan.

De secretaresse van Heino ontdekte de inbraak en belde de politie om daarna Hannelore te bellen. Hannelore kreeg toen een zenuwinzinking, maar ze besloot niets tegen haar man te zeggen. Pas na zijn optreden zei ze in tranen wat er gebeurd is. Ze wilde namelijk niet dat zijn optreden onder het nieuws zou leiden. Hannelore zegt:”Wat zijn dat voor een mensen, die ons dat allemaal aan doen!”, ze voelt zich niet meer veilig in haar slaapkamer en ook is ze bang als ze alleen in het appartement moet blijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven