web analytics

Nik P. brengt Solange ich am Himmel uit

Nik P

De Oostenrijker Nik P. brengt het nummer Solange ich am Himmel uit als radiosingle. Het is alweer de vierde single van zijn huidige album Bis ans Meer.

Nadat er vorig jaar in de herst al de ballade Berlin kwam, daarna de single Auf weißen Pferden en deze zomer bracht hij de single Wir rocken diesen Sommer uit. Nu brengt hij een nummer uit die waarschijnlijk iedereen bevalt. OVer het nummer zegt Nik P. zelf:” Ik schrijf deze nummers omdat ze me plezier geven en omdat het publiek daar van houd. Als de mensen zeggen dat dit een typisch Nik P.-nummer is dan kan ik daar heel erg goed mee leven.”

Bekijk hier Nik P. met Solange ich am Himmel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven