web analytics

Semino Rossi brengt Tour editie uit van Symphonie des Lebens

Semino Rossi

Semino Rossi hoort al tien jaar bij de top van de Duitse Schlagers. De gouden en platinaplaten werden in die tien jaar dan ook talloze keren uitgereikt. Nu komt hij met een Tour editie van zijn huidge album Symphonie des Lebens.

Komende herfst begint zijn concerttour en traditiegetrouw hoort daar ook een tour editie bij. Met zijn producent Alfons Weindorf en liedjesschrijver Bernd Meinunger heeft hij samengewerkt en vijf nieuwe nummers opgenomen. Daarnaast is er ook nog een sensationele Medley opgenomen met het gerenomeerde Deutschen Filmorchester Babelsberg. In deze medley zingt hij Que SeraCaruso en A mi manera, de spaanse versie van ‘My Way’ ondersteunt door het orkest. Veel van deze nummers die op het album staan zal Semino Rossi ook zingen tijdens zijn concerten en dus is dit album, wat op 11 oktober 2013, uitkomt de ultieme sfeerproever voor de concerten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven