web analytics

Jan Smit en Noch einmal mein Herz

Jan Smit

Het jaar 2013 is alweer in zijn laatste kwartaal bezig, maar nu is al duidelijk wie de comeback van het jaar heeft gemaakt: Jan Smit. Met zijn album Ich bin da bereikte hij de hitlijst en ook de singles Bleiben wie du bist en Ich bin da stonden op de eerste plaats van de Duitse airplayhitlijst. Nu heeft hij een derde single uitgebracht: Noch einmal mein Herz.

Het nummer is een pop-ballade die over een tweede kans gaat. Over verschillende teleurstellingen, nieuwe gevoelens en een nieuw begin. Volgens Jan is het zelfs zijn lievelingslied van het album omdat het gevoelig is en een goede tekst heeft. Het nummer is geschreven door Flo Peil en tobias Reitz. De productie is gedaan door Kiko Masbaum.

Beluister hier Jan Smit met Noch einmal mein Herz:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven