web analytics

Wilkommen bei Carmen Nebel van 26 oktober 2013

ZDF

Op zaterdag 26 oktober begroet Carmen Nebel verschillende gasten vanuit Magdeburg voor haar show Wilkommen bei Carmen Nebel.

Te gast zijn onder andere Howard Carpendale, die vooral in de jaren 70 en 80 grote succes behaalde. Helene Fischer zingt een nummer uit haar actuele hitalbum Farbenspiel. Ook de Brits-Georgische zangeres Katie Melua is te gast. Een andere internationale gast is Johnny Logan.

Dit jaar viert Andrea Berg haar twintig jarig jubileum, maar ook dit jaar stond ze met haar album Atlantis weer bovenaan de hitlijst. Violist David Garrett laat zijn talenten op de viool weer zien. Ook te gast is de Noord-Duitse groep Santiano, Barbara Schöneberger die actrice, presentatrice en zangers is. Verder is ook Heino te gast die ook heeft laten zien dat het genre Rock hem ook wel ligt. Natuurlijk is ook Das Deutsche Fernsehballet te gast.

Uitzending: Zaterdag 26 oktober om 20:15 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven