web analytics

Nicole in duet met Michael Hirte

Nicole

Zij won in 1982 met “Ein bisschen Frieden” het eurovisie songfestival en heeft daarna alles bereikt wat een schlagerzangeres kan bereiken. Hij werd in 2008 bekend bij Supertalent en kreeg gouden platen en verschillende echo-nominaties. Het gaat natuurlijk om Nicole en de man met de mondharmonika Michael Hirte.

Op het huidige album van Nicole, Alles nur für Dich, hebben ze een duet opgenomen met de titel Leg deinen Kopf in meinen Schoß. Het nummer is een gevoelige schlager dat over ware vriendschap gaat, dat je voor elkaar klaar staat voor een vriend met zijn zorgen en beslommeringen. Samen met de expressieve klanken van de harmonika die Michael Hirte bespeelt zingt Nicole dit nummer authentiek en overtuigend.

Bekijk hier de videoclip van Nicole en Michael Hirte met Leg deinen Kopf in meinen Schloß:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven