web analytics

Helene Fischer verbreekt records

Helene Fischer

Helene Fischer heeft met haar album Farbenspiel weer een record verbroken: Nog nooit is een album van een zangeres in Duitsland zo vaak in de eerste verkoopweek verkocht.

Dat Helene Fischer populair is, dat is wel bekend, ze behoort ondertussen bij de absolute top van de Duitse zangeressen. Haar nieuwe album Farbenspiel kwam in Duitsland van niets op één in de hitlijst en verbrak ze elke verkoop en omzetrecord. Vanaf 2000 heeft geen enkele zangeres met een album beter verkocht als Helene met dit album. Niet gek dus dat het album al na drie dagen een goud was.

Daarnaast staat ze met drie dingles in de Duitse hitlijst: Fehlerfrei, Atemlos durch die Nacht en Ich wil immer wieder dises Fieber spür’n. Ook staat ze met drie albums in de Duitse hitlijst: Natuurlijk het nummer één album Farbenspiel, haar vorige album für einen Tag en haar Best Of-album dat maarliefst 174 weken in de hitlijst staat. Ook in Nederland staat het album Farbenspiel in de top tien, namelijk op plek acht.

Op 1 oktober heeft Helene Fischer de nummers van het album Farbenspiel voorgestelt bij een exclusief concert in München. Het concert werd ook gelijktijdig in verschillende bioscoopzalen vertoont. Er zijn ook opnames van gemaakt en op 15 november is dit concert op dvd verkrijgbaar. Een dag later, op 16 november wordt een deel van dit concert (60 minuten) uitgezonden bij de ZDF.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven