web analytics

Dieter Thomas Heck in ziekenhuis

Dieter Thomas HeckAfgelopen dinsdag werd al bekend dat oud ZDF-Hitparade-presentator Dieter Thomas Heck in het ziekenhuis lag, maar nu heeft het dagblad Bild ook de reden voor zijn opname achterhaald.

De 75-jarige Dieter Thomas Heck kreeg ineens geen lucht meer en ging daarop naar het ziekenhuis. Zes dagen lang is hij behandeld. Ook zat hij in die tijd in een rolstoel doordat hij door zijn kortademigheid niet meer zo ver kon lopen. Daarnaast heeft hij verschillende medicijnen gekregen, waaronder Berotec, dat wordt gebruikt bij mensen die astma en de longziekte COPD hebben.

Maar aan de dood wil hij nog lang niet denken. In 2011 werd hij aan zijn hart geopereerd en werden er vier stents geplaatst. Ook het roken heeft hij al jaren geleden opgegeven. Nu wil hij graag terug naar zijn huis in Spanje, want daar is het klimaat goed en kan hij lekker herstellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven