web analytics

Platina voor Andrea Berg en Atlantis

Andrea Berg

Na een gouden plaat voor Atlantis kon een platina plaat voor Andrea Berg natuurlijk niet uitblijven.

In de hitlijsten deed het album het al erg goed. In Duitsland, Oostenrijk en Zwitersland stond het album op de eerste plaats. In Denemarken was er een vijfde plek en in Nederland stond het op de 27ste plaats. In België stond het op de 59ste plek.

Het is een succesvol jaar voor Andrea Berg. In het voorjaar kreeg ze een officeel Guinnes Wereldrecord in handen omdat haar Best Of-album in Duitsland maarliefst 347 en in Oostenrijk 532 weken in de hitlijst stond. Ook kreeg ze dit jaar een Goldene Henne. Al met al lijkt het succes van Andrea Beg nog lang niet voorbij te zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven