web analytics

Kastelruther Spatzen vieren jubileum met dubbelalbum

Kastelruther Spatzen
Dit jaar bestaan de Kastelruther Spatzen dertig jaar en dat vieren ze met een dubbelalbum.

Dertig jaar geleden kwam hun eerste plaat uit, nog op vinyl met de titel “Das Mädchen mit den erloschenen Augen“. Het album werd een succes en daarna kwamen de prijzen: gouden, platina en dubbelplatina en verschillende ECHO’s. Om dat allemaal te vieren verschijnt op 4 oktober het dubbelalbum “Planet der Lieder“. Hoewel boze tongen beweren dat de Spatzen dit jaar zouden stoppen, is daar natuurlijk niets van waar, want voor 2014 staat er weer een hele concerttour gepland door Duitsland.

Op het album staan veertien gloednieuwe nummers en op het tweede schijfje maarliefst dertig  van de succesvolste nummers van de Kastelruther Spatzen. Daarnaast staan er ook vier nummers op die zijn opgenomen tijdens hun concert.

Bekijk hier Kastelruther Spatzen met Planet der Lieder

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven