web analytics

Markus Wolfahrt klaar om te settelen

Markus Wolfahrt
De oud-frontman van de Klostertaler, Markus Wolfahrt is na de oplevering van zijn nieuwe huis helemaal klaar om zich te settelen met zijn vriendin waar hij al tien jaar een relatie mee heeft.

Een aantal jaren geleden besloot hij te stoppen met de Klostertaler omdat hij veel onderweg was en ook de druk die hij had doordat er veel families van de opbrengsten van de Klostertaler moesten leven te hoog was. Sinds een aantal jaar heeft hij een solo-carrière en heeft hij twee albums uitgebracht, Mein Weg mit Dir en Grenzelose Freiheit.

De bouw van zijn nieuwe huis in Thüringen in Vorarlberg is afgerond, het huis is naar eigen wens gebouwd en is zeer duurzaam. Het huis ligt in een omgeving van een bos waardoor Markus Wolfahrt  (52 jaar) en zijn vriendin Christine Schneider (32 jaar) ’s ochtends gewekt worden door de vogels en krijgen ze bezoek van herten en eekhoorns. Er is zelfs een bron met water op hun grond.

Een andere droom is het krijgen van kinderen. Markus Wolfahrt is naar eigen zeggen zeer traditioneel, hij wil eerst een huis, dan een goed mileu en dan verder. In het nieuwe huis zijn er al maarliefst twee kinderkamers ingeplant. Hij zegt er over:”Het is afwachten of God het wil. Het is niet vanzelfsprekend om kinderen te krijgen. Voor mij zou het de kroon op mijn leven zijn.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven