web analytics

Freudenberg & Lais en Spuren von uns

Christian Lais en Ute Freudenberg Daar zijn ze weer: Ute Freudenberg en Christian Lais. Nadat twee jaar geleden hun duetalbum Ungeteilt een enorm succes werd, gingen ze ieder hun eigen weg maar dit jaar komen ze weer samen terug met een nieuw album: Spuren von uns en nu onder de naam Freudenberg & Lais.

De eerste opmaat van het nieuwe album is de titelsong: Spuren von uns. Het nummer gaat er over da we zelf in handen hebben welke sporen we achter laten en of we met de stroom meegaan of er juist tegenin gaan. Daarmee wordt het nummer opgedragen aan iedereen die zich een visionair, idealist of een buitenbeentje voelt in het dagelijks leven.

Het nummer staat op het nieuwe album Spuren von uns die op 13 september verschijnt. Een maand later begint het duo aan grote Duitsland-tour waar ze 25 steden door het gehele land bezoeken.

Bekijk Freudenberg & Lais met Spuren von uns:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven