web analytics

Helene Fischer haar album heet Farbenspiel

Helene Fischer

De fans van Helene Fischer kunnen zich dit jaar verheugen op een nieuw album! Het nieuwe album krijgt de naam Farbenspiel en moet vier oktober verschijnen.

Na de albums “Von hier bis unendlich” (2006) “So nah wie du” (2007), “Zaubermond” (2008), “So wie ich bin” (2009) en “Für einen Tag” (2011) wordt Farbenspiel het zesde album van Helene Fischer. Nadat haar vorige album een enorm succes was is het afwachten of ze de hooggespanne verwachtingen waar kan maken. Helene zegt:”Ik was de laatste maanden in de studio om het album op te nemen en ik vind het ongelofelijk goed geworden. Ik ben nu heel benieuwd naar de meningen van de fans.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven