web analytics

Nominaties Goldene Henne 2013 bekend

Op 25 september worden de Duitse publieksprijzen, de Goldene Henne alweer voor de negentiende keer uitgereikt. Deze week zijn de nominaties bekend gemaakt waarop het Duitse publiek via internet kan stemmen op hun favoriet. Helene Fischer is niet genomineerd omdat ze vorig jaar met de Goldene Henne naar huis ging en mag dit jaar dus niet meedoen aan de verkiezing.

In de categorie Muziek zijn er verschillende schlagermuzikanten genomineerd. De genomineerden zijn: Heino, Matthias Reim, Lena Mayer-Landruth, Andrea Berg, Semino Rossi, Jan Smit, Santiano, Tim Bendzko, Beatrice Egli en Xavier Naidoo.

Bij de categorie presentator is Florian Silbereisen genomineerd en hij neemt het op tegen Martina Hill & Oliver Welke, Markus Lanz, Frank Elstner en Raanga Yogeshwar, Jörg Thadeuz, Barbara Schöneberger, Daniel Hartwich, Maybrit Illner, Kai Pflaume en Dieter Nuhr.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven