web analytics

Hansi Hinterseer krijgt wassen beeld

Hansi Hinterseer
De populaire Oostenrijkse zanger Hansi Hinterseer krijgt een eigen wassen beeld bij de Weense Madame Tussauds. De onthulling zal nog even op zich laten wachten, het beeld komt er ergens in 2014. Het wassen beeld komt in Wenen naast andere Oostenrijkse muzikanten te staan zoals Udo Jürgens, Falco en Christina Stürmer.

Maar de eerste voorbereidingen zijn al getroffen. Zo heeft Hansi Hinterseer al in een hotel in Kirchberg meer als twee uur lang gestaan zodat alle maten konden worden opgenomen en er foto’s konden worden gemaakt voor het team uit Londen dat de beelden maakt. Deze zitting was voor Hansi niet heel makkelijk, want stil zitten is niet een van zijn specialiteiten. Hansi zegt:”Ik was verrast met welke zorgvuldigheid en met zulke aandacht voor detail wordt gewerkt. Ik ben liever in beweging maar voor Madame Tussauds wil ik graag stil zitten.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven