web analytics

Stefanie Hertel brengt videoclip Dirndlrock uit

Stefanie Hertel

Sinds haar deelname aan “Let’s Dance” vorig jaar is Stefenie Hertel bij een nog breder publiek bekend en heeft ze bewezen dat ze niet altijd de brave volksmuziekster is zoals gedacht. Op haar actuele album, Moment Mal, staat ze dan ook in een dirndl voor een harley davidson.

Daarom brengt ze nu ook een videoclip uit van haar nummer Dirndlrock. Passend bij het nummer rockt ze de hele videoclip door. Maar ze zingt ook in het nummer dat volksmuziek populairder dan ooit is, dus de fans hoeven niet bang te zijn dat ze nu rocknummers gaat zingen. Het nummer zelf is aanstekelijk en ligt makkelijk in het gehoor.

Bekijk hier Stefanie Hertel met Dirndlrock:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven