web analytics

Fabian Reichmann en Sag Mir

Fabian Reichmann
Vorige maand bracht Fabian Reichmann de single “Sag mir” uit en nu verovert hij met dit nummer verschillende radio-hitlijsten.

De 19-jarige Fabian werd geboren in de buurt van Ravensburg. Bij het negende seizoen van Deutschland sucht den Superstar deed hij auditie en haalde het niet tot de beste 36.

Hij begon met zingen toen hij aan het meezingen was met een liedje op de radio en een vriend vertelde dat hij wel een goede stem had. Hij oefende verder en trad voor familie op met oudejaar. Verder speelt hij ook nog gitaar en componeert daarmee ook liedjes mee. Zijn muzikale voorbeelden zijn Xavier Naidoo, Tim Bendzko en Milow.

Het nummer Sag mir heeft een melodie die makkelijk in het gehoor ligt en modern klinkt. De tekst van het nummer is voor hem bijzonder, omdat het uit zijn eigen leven gegrepen is. Hierdoor kan hij bij het zingen ook het juiste gevoel overbrengen. Bij een single hoort natuurlijk een videoclip en deze is in Nederland opgenomen. Je ziet Fabian Reichmann door Maastricht lopen en zingen, terwijl zijn tegenspeelster in een café zit en op het station loopt. Je ziet onder andere de Sint Servaasbrig en het stadhuis op de Markt.

Bekijk Fabian Reichmann met Sag mir:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven