web analytics

Jan Smit en zijn album Ich bin da

Jan Smit

Na een radiostilte van zeven jaar verschijnt er op 28 juni een nieuw Duitstalig album van Jan Smit. Het album Ich bin da ligt vrijdag in 5 landen (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Nederland) in de winkel.

Afgelopen maart maakte Jan Smit in het Frühlingsfest zijn Duitse comeback en na zijn optreden kon de single “Bleiben wie du bist” 24 uur lang gratis worden gedownload. Dit is dan ook massaal gebeurd: maarliefst 1 miljoen downloads in 24 uur. Maarliefst 500.000 keer vanuit Duitsland, maar ook 250.000 keer uit Nederland, en meer dan 100.000 keer in Zweden. In Oostenrijk en Zweden in 50.000 keer en een paar duizend downloads vanuit Japan, Australië en Namibië.

De titel van het album is betekenisvol “Ich bin da” en het is zonder twijfel dat Jan Smit met dit album op de goede weg is voor de Comeback van 2013.

Bekijk hier de videoclip van Jan Smit met het nummer Ich bin da:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven