web analytics

Michelle verhuist naar Nederland

Michelle
De bekende schlagerzangeres Michelle gaat verhuizen en de keuze is gevallen op Nederland. Zo’n hele rare keuze is dat niet, want ze heeft al geruime tijd een Nederlandse vriend: Mike.

Volgens dagblad Bild gaan de twee naar Nederland en nemen ze de jongste dochter van vijf jaar mee. Haar oudste dochter van zestien zou een eigen woning betrekken en haar drie jaar jongere zus zou bij haar peetouders gaan wonen. De vader van haar jongste dochter is het niet eens met de verhuizing en is een rechtzaak begonnen. Hij kon tot nu toe zijn dochter regelmatig zien, maar in zijn open brief schrijft hij dat de afstand naar Den Haag of Rotterdam te groot is. Hoewel de rechter nog geen uitspraak heeft gedaan verwacht hij dat hij niet in het gelijk wordt gesteld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven