web analytics

Tim Bendzko zijn tweede single heet Programiert

Tim Bendzko

Een paar weken geleden stond het tweede album, Am seidenen Faden, van Tim Bendzko op de eerste plaats van de Duitse hitlijsten. Nu verschijnt zijn tweede single van dit album: Programiert.

Het nummer gaat over de absurditeit van onze wereld die wordt beheerst door het internet, daar gaat het ook een beetje over zichzelf, over de ironie van de eenzamen die social netwerken gebruiken. Maar toch wordt er niet met de vinger gewezen in Programiert. Het nummer mixt live instrumenten met beats die uit de computer komen. Het nummer is een oorwurm, heeft woordspelingen en is ook nog eens diepzinnig, eigenlijk is het een echt Tim Bendzko-nummer.

Bekijk Tim Bendzko met Programiert:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven