web analytics

Beatrice Egli heeft goud te pakken

Beatrice Egli

Sinds Beatrice Egli de talentenjacht Deutschland sucht den Superstar heeft gewonnen is haar carrière met reuzensprongen vooruit gegaan. De eerste gouden platen zijn al binnen, het lijkt dat de schlagerwereld er een nieuwe ster bij heeft.

Haar single “Mein Herz” is goed ontvangen en stond bij de iTunes-hitlijst op de eerste plaats. Ook haar album Glücksgefühle staat in de Duitse top 10. Ze is vooral geliefd in haar eigen land: Zwitserland. Daar ging haar single 15.000 keer over de toekomst en het album 10.000 keer.  Dat betekend voor beide een gouden plaat. Maar ook in Oostenrijk is haar album al goud. Op 1 juni starte ze haar eerste tour en 19 juni is ze te gast bij het Sommerfest van Florian Silbereisen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven