web analytics

Bella Vista maken comeback met Nur du

Bella VistaDe groep Bella Vista is terug! Na hun bekende hits “Was kann schöner sein (Que sera)” en “Geliebt Gestritten Geweint” en de pauze die ze in de zomer van 2010 namen zijn ze nu terug met de nieuwe single “Nur du

De pauze was het idee van zanger en frontman Thomas Jünger. Hij gebruikte die periode om met zijn bedrijf BV Film aan de slag te gaan, die maken verschillende videoclips. In 2013 is de pauze voorbij en is Bella Vista terug met een nieuw geluid en nieuwe melodiën.

Als eerste single wordt het nummer “Nur du” uitgebracht wat op het album Stark komt te staan dat in de herfst van 2013 in de winkels moet liggen. De videoclip van dit nummer is uiteraard gemaakt door BV Film.

Bekijk Bella Vista met Nur du:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven