web analytics

Gilbert brengt Best Of-album Hits! uit

Gilbert
Gilbert brengt een verzamelalbum uit met al zijn hits en de titel is goed gekozen: Hits!. Het album verschijnt op 28 juni 2013.

Zestien nummers uit een tien jarige carrière. Het begon allemaal toen zijn zom Benjamin hem inspiratie gaf om het nummer “Du bist mein kleiner Freund” te schrijven. Het was de bedoeling dat het nummer voor de familie werd geschreven, maar via een omweg kwam het bij de radio terecht en was het de start van zijn carrière.

Hierna volgde verschillende hits zoals “Ich bin frei“, “Liebe, Laster, Leidenschaft” en de Bob Dylan hommage “Lady Lay“. Het gelijknamige album uit 2010 was dan ook zijn grote doorbraak en niet alleen in zijn thuisland Oostenrijk. Gilbert schrijft al zijn nummers zelf  en van het merendeel maakt hij ook de muziek. Op het album staat ook de nieuwe radiosingle “Weil du mein Leben bist

Beluister hier Gilbert met Weil du mein Leben bist:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven