web analytics

Wolkenfrei met Jeans, T-Shirt und Freiheit

WolkenfreiJong, symphatiek en modern, zo kan je het trio Wolkenfrei noemen, bestaande uit Vanessa Mai, Marc Fischer en Stefan Kinski. Ze brengen hun eerste nummer uit: Jeans, T-Shirt und Freiheit.

Het trio maakt moderne muziek die doet denken aan de jaren 80 met een vleugje Dance en Discopop. Het nummer ligt ook makkelijkk in het gehoor. Andreas Ferber, de manager van Fantasy en stiefzoon van Andrea Berg herkende het hitpotentieel van de groep en heeft hen verschillende keren geboekt in het hotel van zijn familie, Sonnenhof in Aspach. Eind volgende maand, op 14 juli maken ze hen televisiedebuut op ARD bij Immer wieder Sonntags.

Bekijk hier Wolkenfrei met Jeans, T-Shirt und Freiheit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven