web analytics

Gaby Albrecht en River Blue

Gaby Albrecht

Zonder twijfel is Gaby Albrecht een van de beste verhalenvertellers van de Duitse muziek. Haar teksten hebben altijd iets echts en autenthieks. Niet alles is autobiografisch maar ze weet altijd het juiste gevoel over te brengen. Dit doet ze ook bij haar nieuwe single: River Blue.

Bij het nummer River Blue denkt ze terug aan een grote liefde. Het heeft de echte Gaby Albrecht-stijl: beluisteren, meebeleven en daarna nagenieten. Het nummer komt van haar huidige album Ich freu mich drauf. De tekst is geschreven door Dr. Bernd Meinunger en de muziek is gemaakt door Willy Klüter.

Beluister Gaby Albrecht met River Blue:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven