web analytics

Stefan Mross getrouwd met zijn Susanne

Stefan Mross
De zanger en presentator Stefan Mross (37 jaar) heeft zijn ja-woord gegeven aan zijn vriendin Susanne (32 jaar) in zijn regio Chiemgau in Beieren.

Begin mei heeft de ceremonie plaatsgevonden. Stefan Mross zegt tegen het dagblad Bild:”Het voelt gewoon super. We zijn zeer gelukkig.” Zaterdag wordt de bruiloft gevierd met familie en vrienden op Mallorca.

Voor Stefan Mross is het zijn tweede huwelijk. In 2011 werd bekend dat het huwelijk met zangeres Stefanie Hertel na vijf jaar voorbij was. Hun relatie duurde 18 jaar en ze zijn als vrienden uit elkaar gegaan. Ze hebben een dochter, de 11-jarige Johanna. Niet snel daarna hadden beiden een andere partner en vijf maanden geleden was de scheiding officieel geregeld.

image
Susanne en Stefan

1 gedachte over “Stefan Mross getrouwd met zijn Susanne”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven