web analytics

Markus Wolfahrt zijn nieuwe album heet Grenzenlose Freiheit

Markus Wolfahrt
Met “Grenzenlose Freiheit” brengt Markus Wolfahrt zijn tweede solo-album uit na het stoppen van de groep die Klostertaler. De muzikale weg van zijn eerste solo-album “Mein Weg” wordt ook op dit album gevolgt.

Het album overtuigt met twaalf nummers vol met passie, romantiek en gevoel. Het is Markus Wolfahrt gelukt om de muzikale en tekstuele vrijheid terug te vinden nadat hij die bij het einde van de Klostertaler niet meer kon vinden. Het imago van de populaire Partyband zat dat een beetje in de weg. Daarom heet het album ook Grenzenlose Freiheit om de herwonnen vrijheid te eren.

Het album is soms een beetje rockig, soms heel soft, maar altijd positief. Het nummer “Die Frau, die ich brauche” laat een beetje de rock-kant zien met een gitarensound. Aan de andere kant is het titelnummer Grenzenlose Freiheit een ballade waar de vrijheid voorop staat. Een ander nummer is “Jetz für diesen Moment” wat een Folk-rock nummer is met de boodschap dat je elke dag moet leven alsof het de laatste is.

Het album “Grenzelose Freiheit” komt vandaag uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven