web analytics

Beatrice Egli en haar single Mein Herz

Beatrice EgliAfgelopen zaterdag was het tot de laatste minuut nog spannend wie er bij de talentenjacht Deutschland sucht den Superstar met de winst van door zou gaan. De Zwitserse Beatrice Egli had de meeste stemmen en mag zich nu Superstar noemen. Opvallens was dat ze gedurende het seizoen alleen maar schlagerhits heeft gezongen.

Door haar winst is nu ook haar single, Mein Herz, uitgebracht dat geschreven en geproduceerd werd door Dieter Bohlen. De 24-jarige Beatrice is al even bezig met haar carrière: Op 14-jarige leeftijd had ze haar eerste optreden en in 2007 stonds ze in de Zwitserse finale van de Grand Prix der Volksmusik. De komende weken gaat ze een videoclip maken en werken aan haar eerste album.

Bekijk Beatrice Egli met Mein Herz vlak na haar overwinning:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven