web analytics

Patrick Lindner en Olé Hola

De symphatieke Patrick Lindner brengt met zijn single Olé Hola de zomer wat dichterbij.

Met de gitaren, de blazers, de beat en natuurlijk de onvervangbare stem van Patrick Linder brengt je met Olé Hola naar het strand en zorgt er voor dat je automatisch wil meedansen en meelachen. De tekst zoals ‘Wees niet alleen, in de zonneschijn.’ helpt daar natuurlijk aan mee.

Volgend jaar viert Patrick Lindner zijn 25-jarige jubileum en met deze single maakt hij men benieuwd naar zijn nieuwe album die in de herfst verschijnt. In 1989 kwam zijn doorbraak door een tweede plaats bij de Grand Prix der Volksmusik met het nummer die kloane Tür zum Paradies.

Bekijk Patrick Lindner met Olé Hola:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven