web analytics

Marc Pircher en het album Alles wird Gut

Marc Pircher

De Oostenrijker Marc Pircher heeft zijn nieuwe album Alles wird gut uitgebracht.

Bij dit album heeft hij zoveel mogelijk zelf gedaan, zodat het echt zijn gevoelens muzikaal zijn omgezet. Het album is ruwer en harder geworden vergeleken met zijn vorige albums, zo zijn er gitaren die je nog niet bij Marc Pircher heeft gehoord, maar wees niet bang bij optredens gaan nogsteeds de handen de lucht in.

Bij het opnemen van het album is alles tegelijk opgenomen, zodat het echt klinkt. Wat je op het album hoort is ook wat je op het podium krijgt. Typische Pircher-nummers zijn op dit album onder andere “Nimm mich mit zu Dir nach Haus” en “Ciao Lady Ciao“. Indrukwekkend is de ballade “Ich geb’ dich frei” waarin hij een hele andere kant van zichzelf laat zien.

Bekijk hieronder Marc Pircher met het nummer Fort von Ihr

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven