web analytics

Antonia aus Tirol van de duikplank

Antonia aus tirol

Na het succes in Nederland van ‘Sterren Springen’ komt er ook een duitse versie: Die Pool Champions – Promis unter Wasser en er doet ook een partyschlagerster mee.

In vier afleveringen gaan verschillende bekende Duitsers uitmaken wie er het beste van de duikplank weet te springen. Ook Antonia aus Tirol doet mee, die vooral met haar partyschlagers bekend is. Zij gaat deze maand trainen, want op 21 juni is al de eerste aflevering op de Duitse RTL.

Andere deelnemers zijn onder meer, Melanie Müller (Bachelor-kandidaat), Massimo Sinató (danser bij Let’s Dance), Magdalena Brzeska (voormalig turnster en winnares Let’s Dance 2012) en Thomas Drechsel een acteur uit Gute Zeiten, schlechte Zeiten.

Vanaf 21 juni worden de vier afleveringen uitgezonden vanuit het SSE in Berlijn op de Duitse RTL.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven