web analytics

Nicole en Alles nur für Dich

Nicole
Vandaag brengt de zangers Nicole haar nieuwe album “Alles nur für Dich” uit.

Nicole staat alweer maarliefst 32 jaar lang in de spotlights en heeft ze nieuwe wegen ingeslagen maar is ze toch 100% haar zelf gebleven. Ze is zelf ook zeer tevreden over haar nieuwe album: “Ik kan niet verklaren hoe we na al die tijd nog altijd goede numers kunnen maken, maar het werkt en bij dit album is er veel veelzijdigheid aanwezig.”

Op het album hebben zelfs de fans meegewerkt als koor bij de nummers “Alles nur für Dich” en “Berlin, Berlin“. Ook bevat het album  een duet met mondharmonica-speler Michael Hirte.Verder staat er ook nog een samenwerking op met rapper Metaphysics en de Pakinstaanse vrouwenrechtenactiviste Sabatine James, zij zingen met Nicole het nummer “Wir sind das Leben” over de vrouwenonderdrukking in Pakistan.

Geïnspireerd op haar eigen ervaring en mentaliteit zijn ook luchtige nummers “Ich bin dabei” en “Leider gut” op het album verschenen. Maar ook de ballades “Symphonie d’amour” en “Ein neuer Tag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven