web analytics

Heino heeft platina voor zijn ‘verboden album’

Heino

Het is alweer drie maanden geleden dat Heino zijn album Mit freundlichen Grüßen uit kwam. Het kwam hoog in de hitlijsten, dus het kan niemand verbazen dat het album meer dan 200.000 keer over de toonbank is gegaan: goed voor Platina!

Op het album maakte Heino covers van bekende Duitse muziek, waaronder ook rocknummers. Het album zorgde voor wat reuring, maar het publiek maakt het allemaal niets uit. Heino zelf zegt dat hij doorgaat met zingen tot het niet meer gaat. Met het album kreeg hij er ook een lading nieuwe fans bij.  Heino zegt:”Vandaag de dag vinden ook meisjes mij leuk die mijn kleindochters hadden kunnen zijn.”

Op zaterdag 4 mei is Heino te gast bij de talentenjacht Deutschland sucht den Superstar op RTL en daar zal hij het nummer “Junge” van zijn platina-album zingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven