web analytics

VoXXclub brengt Rock mi als single uit

voXXclub

Door het grote succes van de flashmob van de groep voXXclub met het nummer Rock mi is nu besloten dit nummer vanaf 17 mei ook uit te brengen als single. Het nummer staat op hun album Alpin dat al vanaf maart 2013 te koop is.

Met maarliefst meer dan een miljoen kijkers op Youtube is de flashmob van voXXclub met recht een succes te noemen. Het origineel van Rock mi is van de AlpenRebellen maar voXXclub mixt er met gemakt ook “We Will Rock You” van Queen door het nummer zodat volksmuziek met rockmuziek wordt gecombineerd.  Hierdoor is het een voorbeeld van de muziek van de groep die van elk nummer iets speciaals weet te maken.

Bekijk hieronder de flashmob van voXXclub:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven