web analytics

Die Amigos hun nieuwe album heet Im Herzen jung

Die Amigos

Ook dit jaar komen Die Amigos weer met een nieuw album! De naam er van is Im Herzen jung en komt uit op 14 juni 2013.

Met het album houden Die Amigos iedereen spiegel voor als het om de discussie van de vergrijzing gaat. Hun vinden dat het belangrijk is dat je in je hart jong blijft en de liefde bewaard en van het moment weet te genieten. Met nieuwe liedjes die uit het leven gegrepen zijn weten ze dat te doen. Met eenvoudige woorden, maar daarom niet minder doeltreffend en eerlijk weten ze verschillende gevoels op te roepen. Van romantisch, verlangend, hopend, rouwend en een eerbetoon brengen aan de wegen die het leven soms inslaat.

Ze zingen op het album “Die Legende der blauen Lagune”, zeggen “Machmal wär ich gern zu Hause” en bezingen met “Du bist die Liebe meines Lebens” hun liefde. Doordat Die Amigos in hun leven de hoogte en dieptepunten hebben beleeft weten ze waarover ze zingen en naar eigen zeggen zijn de twee broers zelf ook in hun hart jong gebleven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven