web analytics

Axel Fischer en Willst du mit mir gehen?

Axel Fischer

De Partyzanger Axel Fischer komt na het grote succes van zijn vorige single Amsterdam nu met een nieuwe single: Willst du mit mir gehen?

De vraag van het nummer is een van de directere vormen van een liefdesverklaring en als het goed is wordt het nu ook de nieuwe zomerhit van Axel Fischer. Voor de jongere generatie is het gewoon een nummer wat direct in hun hart en in de benen gaat, maar de oudere generatie herkent de melodie van het nummer “Daydream Believer” van de Amerikaanse groep The Monkees. Het nummer is aangepast aan deze tijd en heeft nu een moderne sound.

Bekijk Axel Fischer met Willst du mit mir gehen?:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven