web analytics

Andy Borg en zijn single Portofino

Andy Borg

Andy Borg brengt van zijn huidige album Blauer Horizont een nieuwe single uit: het nummer Portofino.

Het is zomertijd, vakantie tijd. Eindelijk ontspannen, op energie komen. Italië is daar een perfecte plek, en dan helemaal het vissersdorp Portofino. Een plek om te dromen naar rust, zon en zee, het kan allemaal in het pittoreske vissersdorp. Het is te hopen dat Andy Borg deze zomer ook wat rust neemt, want vanaf 16 oktober gaat hij met Musikantenstadl op tournee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Eind juni is hij ook te gast bij het Sommerfest van Florian Silbereisen.

Bekijk Andy Borg met Portofino:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven