web analytics

Nockalm Quintett van niets op twee in Oostenrijk

Nockalm Quintett
De Oostenrijkse groep het Nockalm Quintett heeft met  “Mit den Augen einer Frau” opnieuw een succesalbum uitgebracht. Het album van de groep die al 31 jaar bestaat komt uit het niets binnen op de tweede plek in Oostenrijk. Op plek 15 in Zwitserland en op plaats 56 in Duitsland.

Voor het Nockalm Quintett is het een redelijk drukke periode. Aankomende zaterdag gaan ze met meer dan 200 fans op fanreis naar Kreta en op 15 juni geven ze hun eerste Open-Air bij de Wörthersee in Klagenfurt. Daarnaast hebben ze ook nog een eigen youtube-kanaal gestart en een officiële facebookpagina.

Bekijk hier de videoclip van het Nockalm Quintett met Mit den Augen einer Frau:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven