web analytics

Videoclip die Cappuccinos vol met schlagersterren

Cappuccinos

De Cappuccinos hebben de videoclip af van hun nieuwe single Wie geil ist das denn?. Het nummer draait om vriendschap en het samenzijn en dat is er ook in de schlagerwereld, want in de videoclip komen verschillende andere artiesten voorbij.

Het nummer Wie geil ist das denn? is de eerste single van het nieuwe gelijknamige album dat op 19 april uitkomt. In de videoclip zijn verschillende schlagerartiesten te zien, zo zijn onder andere Jürgen Drews, Stefan Mross, Andreas Gabalier, die Amigos, Heino en Kristina Bach te zien terwijl ze de titel van het nummer playbacken.

Bekijk de videoclip van Di Cappuccinos met Wie geil ist das denn?:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven