web analytics

Jan Smit op eerste plek in Duitse Airplay hitlijst

Jan Smit
Twee weken geleden maakte Jan Smit zijn comeback in Duitsland. Hij zong zijn nieuwe nieuwe single “Bleiben wie du bist” bij het Fruhlingsfest en het lijkt alsof hij nooit zeven jaar is weggeweest.

Tot 24 uur na de uitzending waren er al een miljoen downloads voor het nummer. Twee weken later staat het nummer “Bleiben wie du bist” op de eerste plaats in de Deutschland Konservativ top 100 Airplay hitlijst. Dat betekent dat het nummer van Jan Smit het meest gedraaid is op de radio. Daarmee troeft hij onder andere Michael Bublè, Robbie Williams en Agnetha Fältskog af, de ABBA-zangeres die ook een comeback maakt.

Jan Smit reageerde als volgt op het nieuws:” Jihaaaa!!! #BleibenWieDuBist staat op 1 in de Duitse Airplay Charts! De meest gedraaide plaat op de Duitse radiozenders… #FANTASTISCH”. Zijn Duitstalige album “Ich bin da” komt op 28 juni uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven