web analytics

Frank Lukas met Große Liebe

Frank Lukas

Frank Lukas brengt met het nummer “Große Liebe” alweer zijn derde single uit van zijn actuele album “Männerherzen 2“. Deze keer valt het nummer in de genre Discofox.

Het nummer doet een klein beetje denken aan een andere popschlagerzanger, namelijk Matthias Reim. Helemaal bijzonder is dat niet, want tijdens het opnemen van het album waren de nummers heel afwisselend en was er een nummer nodig om de nummers met elkaar te verbinden. Op de achtergrond speelde een cd van Matthias Reim en toen dacht Frank Lukas: Waarom niet zo’n liedje?. Het nummer staat natuurlijk genoeg op zichzelf. Het refrein gaat direct in je oor met een typische Frank Lukas-tekst.

Beluister hier een fragment van “Große Liebe” van Frank Lukas:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven