web analytics

Carmen Nebel tot 2015 bij de ZDF

Carmen Nebel
Goed nieuws voor de kijkers van “Wilkommen bei Carmen Nebel“, de presentatrice Carmen Nebel heeft haar contract verlengt tot het einde van 2015. Daarmee komt er een einde aan de speculaties van de afgelopen weken.

De afgelopen weken waren er veel geruchten, zo zou de ZDF een stuk minder uitzendingen van Carmen Nebel willen uitzenden. Ook werd er beweert dat Helene Fischer het programma zou overnemen. Van dit is allemaal geen sprake meer, tot het einde van 2015 is het programma op de ZDF te zien.

Afgelopen zaterdag trok het programma 4,27 miljoen kijkers dat is meer dan het programma “Deutschland sucht den Superstar” wat er recht tegenover werd uitgezonden haalde 4,06 miljoen kijkers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven